+36 70 674 8052 |  

Nincsenek termékek a kosárban.

Leghamarabbi kiszállítás  
Január 20.

Miért a La Fleur?

Kapcsolat

Időtálló és nem igényel gondozást

A La Fleur Art & Design Kft. különleges eljárással tartósított növényei teljes szépségüket megőrizve varázsolnak kellemes hangulatot otthonába. A növények a tartósítási folyamatnak köszönhetően nem igényelnek vizet és napfényt frissességük hónapokon vagy akár éveken át tartó megőrzéséhez.

100%-ig természetes

Minden tartósított termék élő virágokból, növényekből készül, amelyek egy növényi alapú tartósító folyadékkal történő eljárás eredményeként őrzik meg természetes szépségüket. A tartósítási eljárás során kizárólag biológiailag lebomló anyagokat használnak.

Környezettudatos

A tartósított növények felhasználása jóval környezetkímélőbb, mint a friss, vágott virágoké. Hosszú élettartamuk, hűtést nem igénylő szállításuk és tárolásuk, valamint előállításuk alacsonyabb energiaigénye eredményeként a tartósított virágok szénlábnyoma jelentősen alacsonyabb, mint a frissen vágott virágoké és művirágoké.

Felhasználási lehetőségek

A különleges eljárással tartósított termékek hosszú élettartamuk miatt kiemelkedő értéket képviselnek. Egyedülálló tulajdonságaiknak, szépségüknek és virágaink széles választékának köszönhetően a felhasználási lehetőségek száma végtelen. Felhasználható menyasszonyi csokorként, amely akár évekig teljes szépségében pompázik, vagy dekorációként, mely beköltözteti irodájába a természetet anélkül, hogy aggódnia kellene a növények ápolása miatt. Őrizze meg a pillanatot egy-egy jeles eseményt, évfordulót követően akár évekig gyönyörű virágainkkal.

Karbantartás és ápolás

A növények nem igényelnek metszést vagy öntözést, azonban hosszú eltarthatóságuk érdekében a portól, a közvetlen napsugárzástól és a nedvességtől szükséges megóvni őket. Száraz, puha kendővel tisztítható, portalanítása óvatosságot igényel. A tárolásához 80 % alatti páratartalom szükséges.

Ezek is érdekelhetnek

Kapcsolat

info@lafleaurart.hu
+36 70 674 8052
© Copyright La Fleur Art & Design Kft.. Minden jog fenntartva.
Adóazonosító: 14465897-2-10 | Bankszámlaszám: 11600006-00000000-80441649